Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ТЕНИСИСТКИТЕ НА АРДИНО ОТНОВО ШАМПИОНИ НА РЕПУБЛИКАНСКОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО
05 Юни 2017

  [Още снимки]

През уикенда в Свищов се проведе Държавно отборно първенство по тенис на маса за деца до 12 години. Представителният отбор на момичетата на СКТМ „Юнак 2005“ от Ардино в състав: Цветелина Георгиева, Дилек Юсеинова, Вероника Кехайова и Сиделя Мутлу отново се представи отлично в отборната надпревара и за втора поредна година спечели шампионската титла. Във финалната среща възпитаничките на треньора Бейхан Емин (Майкъла) победиха категорично състава на СКТМ „Стамболйски“ с 3:0. До финалната среща талантливите ардинчанки разгромиха всичките си съперници с по 3:0. В групата си “юнаците“ победиха отборите на момчилградския „Родопи“ и СКТМ „Боровец“ от Горна Оряховица. В четвъртфиналния двубой надигрaха тима на ОСК „Две могили, а на полуфинала отбора на СКТМ „Перник“.
„Това достойно поколение за пореден път показа, че имат блясково бъдеще в тениса на маса. Момичетата с играта си доказаха, че са с класа над връстниците си. Гордея се с всички състезатели на клуба. Отново доказахме на обществеността в Ардино, че това е клубът който може да създава шампиони“, коментира Бейхан Емин. Той отбеляза, че състезателките Цветелина Георгиева, Дилек Юсеинова, Вероника Кехайова и Сиделя Мутлу са спечелили квота за България за участие в престижния Еврокидс лагер в Унгария. В лагера са поканени най-перспективните малки тенисисти от Европа с цел да се сложи край на азиатската хегемония в тениса. С тях ще работят едни от най-добрите специалисти в Европа.
Отборът на момчетата от СКТМ „Юнак 2005“ в състав: Нуркан Халилходжа, Стивън Адев и Дженгиз Ахмедов се класира на престижното трето място в България. В спор за третото място възпитаниците на м.с Йорданка Колева победиха тима на домакините от СКТМ „Свилова“ с 3:1.
Треньорите на СКТМ „Юнак 2005“ м.с Йорданка Колева и Бейхан Емин (Майкъла) изказват искрените си благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и местният бизнесмен Метин Солак за това, че стоят близко до спорта и имат пръст в развитието на талантливите деца.

Прочитания: 625 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари