Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ЖЪЛТУШЕНЦИ СЕДМИ НА НАЦИОНАЛНО УЧЕНИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ПОЖАРИ И БЕДСТВИЯ
16 Юни 2017

  [Още снимки]

Отборът на ОУ „Отец Паисий” от ардинското село Жълтуша с ръководител Наталия Хаджиева се класира на седмо място в 15-то Националното ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации”. Надпреварата се проведе в Морската градина на Бургас. В него участваха 112 деца от цялата страна, разпределени в 28 отбора. Състезанието, организирано от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и Министерството на образованието и науката, премина в две части – теоретична и практическа. Републикански шампион стана отборът на Бургас. Второ място заеха децата от Габрово, а трети е тимът от Шумен. На победителите бяха връчени купа, медали и предметни награди от организаторите на състезанието, а всички участници в него получиха грамоти.
Жълтушенските ученици в състав Гергана Терзиева (кап), Габриела Новакова, Виктория Ангелова и Нели Даматова и тази година представиха достойно областта ни в националния етап на състезанието. Те бяха подготвени в клуб „Млад спасител“ по проект „Твоят час“. Припомняме, че през 2014 година те станаха и Републикански първенец.
От името на състезателите и родителите им ръководителят на отбора Наталия Хаджиева изказва своите сърдечни благодарности към ръководството на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад за осигурения транспорт до Бургас и обратно. Тя благодари и на ръководството на ОС на БЧК в Кърджали и на Христо Христов, инспектор по защита на населението в РД „ПБЗН“ в Кърджали за оказаната подкрепа и съдействие по време на подготовката за състезанието.

Прочитания: 599 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари