Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ТРИМА СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В АРДИНО УДОСТОЕНИ С КРИСТАЛЕН ЗНАК
30 Юни 2017

  [Още снимки]

„За мен е чест и удоволствие от името на Ръководството на община Ардино да Ви поздравя най-сърдечно и с искрено уважение по повод навършване на възраст за излизане в пенсия! Вие не просто изпълнявахте задълженията си по длъжностна характеристика, а отдадохте най-хубавите си години, за да може най-важната институция – общината, да изпълнява функциите си да обслужва населението качествено и професионално. За нас Вие бяхте герои на тихия всекидневен труд в името на хората”. Това се казва в поздравителния адрес от кмета на община Ардино Ресми Мурад до служителите на общинската администрация, които вече се пенсионираха. В знак на уважение те получиха от Ресми Мурад и кристален знак на общината.
Служителите, които се пенсионират са: Саффет Мустафов (Ерен), главен редактор на общинския вестник „Ардински глас”, Катя Димитрова, дългогодишен служител в отдел „ГРАО“ и Ахмед Алиев, дългогодишен домакин на общината.
„Това е една раздяла, но раздялата е само в рамките на общинската администрация. Тя не е в живота, тези колеги продължават да остават наши колеги. Те няма да бъдат активни в нашата дейност, както са били досега, но като граждани ние ще ползваме техния опит, ще се допитаме до тях. Те винаги ще останат наши колеги“, заяви Ресми Мурад по време на тържественото изпращане, което се проведе в заседателната зала на общината. Събитието уважиха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

Прочитания: 729 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари