Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ДЕСЕТ МЕДАЛА СПЕЧЕЛИХА ТЕНИСИСТИТЕ ОТ АРДИНО
10 Юли 2017

  [Още снимки]

С десет медала ( 4 златни, 2 сребърни и 4 бронзови) се завърнаха от Републиканското индивидуално първенство до 12 години малките тенисисти от СКТМ „Юнак 2005“- Ардино. Надпреварата се проведе през уикенда в Свищов. В нея участваха над 240 състезатели от цялата страна.
При момичетата абсолютен първенец стана 12-годишната Цветелина Георгиева, която успя да направи требъл. Тя стана шампионка в личната надпревара. Във финалния двубой Цветелина се наложи над съотборничката си Вероника Кехайова. Заедно със съотборничката си Дилек Юсеинова също успя да стане Републикански първенец на двойки. Третото й златно отличие бе на смесени двойки, със Стоян Зайков от Панагюрище. А Вероника Кехайова в тандем с Мартин Димов от Момчилград се класира на трето място при смесените двойки.
„Успяхме през цялата състезателна година да покажем постоянство, като във всички състезания спечелихме безапелационно призовите места. В Свищов за пореден път, челните три места бяха спечелени от тенисистите на „Юнак 2005“ – Цветелина Георгиева, Вероника Кехайова и Дилек Юсеинова. Общо в този турнир извоювахме 10 медала ( 4 златни, 2 сребърни и 4 бронзови)“, сподели треньорът на СКТМ „Юнак 2005“ Бейхан Емин. Той подчерта, че сезон 2016/2017е бил един от най-успешните за тениса в Ардино. Изказа искрените си благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям за оказаното съдействие за възраждането на тениса на маса в Ардино.
При момчетата 12-годишният Нуркан Халилходжа с блестящата си игра стана вицешампион на България. Във финалната среща след оспорван двубой Нуркан загуби от миналогодишния първенец Стоян Зайков от Панагюрище. Добре се представи и двойката Румен Сурчев и Дженгиз Ахмедов, които спечелиха бронзовите медали.
Треньорът на момчетата м.с. Йорданка Колева сподели, че е изключително доволна от представянаето на тима. „При много силна конкуренция отново нашите тенисисти показаха, че ардинската школа е една от водещите. Дано тази традиция продължи и за вбъдеще. Надявам се, да има повече хора, които да милеят за този спорт и да подкрепят бъдещите прояви на клуба“, заяви Колева. Тя уточни, че Нуркан Халилходжа, след успеха си, е поканен да участва в престижния „Еврокидс лагер“ в Унгария.Прочитания: 470 пъти

 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Имате ли доверие на педагозите в детската градина, която посещават децата Ви?

Да. Нямам повод за притеснение
Не, смятам, че не се грижат адекватно за детето ми
Имам повод да не им вярвам, но си мълча, за да не стане "лош"
Не мога да дам категоричен отговор


Начална дата на анкетата:
2018-02-26


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари
   
     
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дамски,мъжки и детски дрехи