Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ДЕСЕТ МЕДАЛА СПЕЧЕЛИХА ТЕНИСИСТИТЕ ОТ АРДИНО
10 Юли 2017

  [Още снимки]

С десет медала ( 4 златни, 2 сребърни и 4 бронзови) се завърнаха от Републиканското индивидуално първенство до 12 години малките тенисисти от СКТМ „Юнак 2005“- Ардино. Надпреварата се проведе през уикенда в Свищов. В нея участваха над 240 състезатели от цялата страна.
При момичетата абсолютен първенец стана 12-годишната Цветелина Георгиева, която успя да направи требъл. Тя стана шампионка в личната надпревара. Във финалния двубой Цветелина се наложи над съотборничката си Вероника Кехайова. Заедно със съотборничката си Дилек Юсеинова също успя да стане Републикански първенец на двойки. Третото й златно отличие бе на смесени двойки, със Стоян Зайков от Панагюрище. А Вероника Кехайова в тандем с Мартин Димов от Момчилград се класира на трето място при смесените двойки.
„Успяхме през цялата състезателна година да покажем постоянство, като във всички състезания спечелихме безапелационно призовите места. В Свищов за пореден път, челните три места бяха спечелени от тенисистите на „Юнак 2005“ – Цветелина Георгиева, Вероника Кехайова и Дилек Юсеинова. Общо в този турнир извоювахме 10 медала ( 4 златни, 2 сребърни и 4 бронзови)“, сподели треньорът на СКТМ „Юнак 2005“ Бейхан Емин. Той подчерта, че сезон 2016/2017е бил един от най-успешните за тениса в Ардино. Изказа искрените си благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям за оказаното съдействие за възраждането на тениса на маса в Ардино.
При момчетата 12-годишният Нуркан Халилходжа с блестящата си игра стана вицешампион на България. Във финалната среща след оспорван двубой Нуркан загуби от миналогодишния първенец Стоян Зайков от Панагюрище. Добре се представи и двойката Румен Сурчев и Дженгиз Ахмедов, които спечелиха бронзовите медали.
Треньорът на момчетата м.с. Йорданка Колева сподели, че е изключително доволна от представянаето на тима. „При много силна конкуренция отново нашите тенисисти показаха, че ардинската школа е една от водещите. Дано тази традиция продължи и за вбъдеще. Надявам се, да има повече хора, които да милеят за този спорт и да подкрепят бъдещите прояви на клуба“, заяви Колева. Тя уточни, че Нуркан Халилходжа, след успеха си, е поканен да участва в престижния „Еврокидс лагер“ в Унгария.Прочитания: 429 пъти

 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Къде ще посрещнете Нова година?

В чужбина на екскурзия
На бар
По домашно му
Празненствата се отменят, няма пари


Начална дата на анкетата:
2017-12-21


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари
   
     
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи