Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
МИНИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В АРДИНО
19 Ноември 2008

  [Още снимки]

В Ардино се проведе градски футболен турнир на малки врати за деца до 14-годишна възраст. Идеята за организиране на турнира е на самите малки футболисти от детския отбор на „Юнак”, подпомогнати от председателя на едноименния футболен клуб Джейлян Муталибов, треньорите Зеки Аптикадир - Зико и Ферди Велиев. Участниците, разпределени в четири отбора, в продължение на три дни демонстрираха футболно умение, за да излъчат както отбора първенец, така и кой от тях е най-добрият на своя пост.
Зеки Аптикадир - Зико, треньор: „Подобни мини и други турнири трябва системно да организираме, защото това е пътят за откриване нови футболни таланти. Резултатът от този турнир е, че открихме малчугани, които ще привлечем в детските формации на футболен клуб „Юнак”.
Бахар Реджебов, началник на ардинския отдел „Образование”: „Радваме се, че се създават условия за популяризиране на здравословния начин на живот. Практиката показва, че турнирите са много подходяща форма за това. Чрез турнири спортуват повече деца и те се борят за победата и повярват в мечтите си. С ръководството на футболния клуб още от сега обмисляме напролет да проведем по-мащабен общински футболен турнир за деца и юноши.”
Отборът с капитан Хакан Байрамов стана шампион на мини турнира, а младите таланти Бюлент, Найдън, Ертем, Озан, Тайфун, Толга, Кадир бяха отличени като най-добрите на своите отбори.
Ръководството на ФК „Юнак” - Ардино изказва благодарност на спонсорите на турнира - Аднан Джемилов, Турсун Шевкедов, Метин Солак, Расим Осман, Бирол Дилбер и Радой Хаджиев.

Прочитания: 1538 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари