Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
РЕСМИ МУРАД: ГОТОВИ СМЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО С РОТАРИ-КЛУБОВЕТЕ В БУРСА И КЪРДЖАЛИ, ЗА ДА РЕАЛИЗИРАМЕ СЪВМЕСТНИ ИНИЦИАТИВИ И ПРОЕКТИ
15 Август 2017

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад се срещна с дистрикт-гуверньора на Ротари от Зона 2440 в Турция Исмал Родоплу, Пас - президентът и председател на Комитета за приятелство между ротарианците от България и Турция Шабан Родоплу, президентът на Ротари Е-клуб в Бурса Серкан Юркмаз, с корени от ардинското село Бял извор. На срещата присъстваха още Пас-президентите на Ротари клуб – Кърджали Себахатин Гьокче и Джевдет Адем. Тук бе и управителят на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино д-р Гюнер Осман. Тема на разговора бяха съвместните прояви и партньорството между Ротари клубовете и община Ардино.
Дистрикт-гуверньорът Исмаил Родоплу запозна кмета с приоритетите на Ротари за 2017 г. Той подчерта, че целта на посещението е да установят на място проблемите на местната болница.“Ротари винаги е подпомагал както децата в неравностойно положение, така и за развитието на талантливи младежи и девойки“, заяви Исмаил Родоплу.
Пас - президентите на Ротари клуб – Кърджали Себахатин Гьокче и Джевдет Адем предложиха на кмета Ресми Мурад в близко време в Ардино да се създаде сателитен клуб, който да осъществи съвместни проекти. „Искаме в Ардино да има едно ядро от общественици, които да следят по-отблизо проблемите на общественото развитие“, заявиха те.
Кметът Ресми Мурад поздрави представителите на Ротари-клубовете от Бурса и Кърджали. Той отбеляза,че Ротари като една хуманна организация винаги откликва за решаването на насъщните проблеми на обществеността. „Готови сме за партньорство, за да реализираме съвместни инициативи и проекти“, заяви Ресми Мурад.
Президентът на на Ротари Е-клуб в Бурса Серкан Юркмаз подари на кмета флага на Ротари Е-клуба.
По-късно гостите от Ротари-клубовете посетиха болницата в Ардино. Управителят на лечебното заведение д-р Гюнер Осман запозна ротарианците със състоянието на апаратурите в различните отделения.
Представителите на Ротари-клубовете от Бурса и Кърджали споделиха, че ще осъществят съвместен проект за решаването на проблемите на болницата в Ардино
Президентът на на Ротари Е-клуб в Бурса Серкан Юркмаз сподели, че за него е чест да бъде спонсор при реализирането на съвместния проект с Ротари клуб-Кърджали за закупуване на необходимите апаратури за нуждите на болницата в Ардино.


Прочитания: 688 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари