Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ НА ЕНЬОВЧЕ ПРАЗНУВА 50-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ
17 Август 2017

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад, заедно с целия си екип, проведе поредната си изнесена среща с кметовете на населените места на територията на общината. Този път тя се състоя в местността „Мангана“, край Жълтуша. Кметовете бяха посрещнати от кмета на Еньовче Недко Узунов, който празнуваше днес 50-годишен юбилей. Гост на събитието бе областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан.
По случай кръглата годишнина кметът Ресми Мурад от свое име и от името на председателя на общинския съвет Сезгин Байрям връчи на юбиляра Поздравителен адрес.
„За ръководството на Общината е чест и удоволствие да Ви поздравим най-сърдечно и с дълбоко уважение по случай кръглата Ви годишнина. Поздравяваме Ви за неуморния труд, неотстъпна решим Стопанската академия „Димитър Апостолов Ценов“ в Свищов.
ост, дълбока мисъл, силен дух, нравствени добродетели, мъдра целеустременост, благородство, човещина и искреност. От все сърце Ви пожелаваме още 50 години житейски благополучен и успешен път към щастието и добруването“, се казва в поздравителния адрес. Кметът Ресми Мурад дари на юбиляра пластика на символа на общината – Дяволския мост и скромни подаръци.
Изключително развълнуван Недко Узунов благодари сърдечно на ръководството на общината за оказаното му внимание. „50-години минаха неусетно. В продължение на 25 години съм кмет на Еньовче. Родителите ме научиха на добро отношение към хората. Когато си човечен се намират пътища и навсякъде се решават всякакви проблеми“, заяви Недко Узунов. Той е роден на 17 август 1967 година в Еньовче. Завършил е публична администрация в Стопанската академия „Димитър Апостолов Ценов“ в Свищов. Шести мандат е кмет на Еньовче. Женен, има двама синове – Любослав и Георги.
Юбилярат бе поздравен с изключително майсторско изпълнение на родопски, тракийски, турски и македонски песни на акордеон от Каньо Кехайов от Еньовче.

Прочитания: 675 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари