Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ПЕНСИОНЕРИТЕ НА „АВРОРА“ ВДИГНАХА КУПАТА НА КМЕТА НА АРДИНО
17 Септември 2017

  [Още снимки]

За втора поредна година ПФК (Пенсионерски футболен клуб) „Аврора” от Ардино с капитан Метин Мустафов спечели традиционния турнир по футбол на малки врати по време на „панаира”. Във финалната среща ардинските ветерани победиха с 4:1 младия тим на „Детелина“, също от Ардино. Точни за победителите бяха Емил Маринов (2 гола), Шенер Мустантиков и Бахар Реджебов. Голът за „Детелина“ реализира Шенол Байрамов. Шампионите бяха наградени от председателя на общински съвет Сезгин Байрам с купа и парична награда.
В спор за третото място отборът на „Горно Прахово“ с капитан Мюмюн Юзтюрк победи след изпълнение на дузпи тима на „Пеньово” от кърджалийското село Пеньово с капитан Билгин Мехмед с 3:2. Редовното време завърши 2:2.
В надпреварата участваха шест отбора, които бяха в разпределени в две групи. Най-оспорваната среща бе между шампиона „Аврора“ и състава на „Вардар“ от Млечино. При резултат 3:3 след спорно съдийство на Ферди Велиев, футболистите на „Вардар“ напуснаха терена и се отказаха от участие в турнира. След срещата капитанът на млечинци Шабан Мехмед сподели, че съдията (от Ардино) не е отсъдил чист фаул в тяхна полза, след което домакините са вкарали гол. От своя страна капитанът на „Аврора“ Метин Мустафов уточни, че не е имало нарушение, а решението на рефера е правилно.
Ардинските отбори прибраха и индивидуалните отличия. За голмайстор и най-добър футболист на турнира бе отличен Емил Маринов, който реализира пет гола, а за най-добър вратар бе обявен Метин Мустафов.
Отборът на „Аврора" игра в състав: Метин Мустафов, Ахмед Солак, Нурай Кaрабекиров, Шенер Мустантиков, Бахар Реджебов, Емил Маринов, Атанас Хаджиев, Сезай Ибрямов, Сезгин Фейзулов, Салим Бекир

Прочитания: 530 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари