Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПРЕДСТАВИХА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА АРДИНО
20 Септември 2017

  [Още снимки]

В рамките на Есенните културни празници в Ардино в залата на Общинския музей се проведе иновативна презентация за опазване и представяне на културното наследство в общината в Европейските дни на наследството. Мероприятието уважиха кметът на побратимената община в Турция – Нилюфер (Бурса) Мустафа Бозбей, председателят на Сдруженията за културно сътрудничество „Егридерелилер” (ардинци) от Бурса Айдън Йълмаз, лидерът на сдружение „Балканлълар” (Балканци) от Истанбул Олджай Йозгюн. Тук бяха още кметът на общината Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, почетният гражданин на Ардино Решат Айдън, проф.Рахиме Орал от Измир, началникът на Районното полицейско управление в Ардино Щилян Узунов, бившият дългогодишен член и зам.-председател на Комисията за защита на конкуренцията в София Реджеб Мустафа.
С едночасова мултимедийна презентация зам.-председателят на Обществения съвет
за закрила на културното наследство в Ардино Селяхидин Карабашев представи културното наследство на територията на общината.
„Особено ми е приятно да бъда тук в храма на културата заедно с нашите приятели от побратимените ни общини Нилюфер – Бурса, Картал – Истанбул, Къркларели, от нашето сдружение „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса, „Балканлълар“ (Балканци) в Картал. Благодарни сме им за тяхната неизменна съпричастност към нашите прояви и инициативи“, заяви в своето приветствие кметът Ресми Мурад. Той благодаря на всички ардинци, които милеят и работят заедно, за да бъде Ардино по-привлекателно място за всички живеещи и гости.

Прочитания: 793 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари