Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПРИЕХА СТРАТЕГИЯ ЗА ОПАЗВАНЕ НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО В АРДИНСКО
28 Септември 2017

  [Още снимки]

Стратегия за опазване на културно наследство в община Ардино бе приета единодушно на поредното заседание на местния парламент. Сесията се проведе в сряда в залата на общината.
„До края на 2021 година обществената среда в общината трябва да стане привлекателна за отдих и туризъм, като се съхранят и подобрят културно-историческите наследства, както и качеството на човешкия живот“, отбеляза кметът Ресми Мурад. Той подчерта, че е необходимо да се повиши капацитетът за опазване на нематериалното културно наследство. „Трябва да се подобри състоянието и развитието на движимото и недвижимото културно наследство и да се създадат условия за развитие и обогатяване на всички направления в сферата на културата и устойчивото развитие“, уточни Мурад.
Съветникът Съби Узунов поздрави екипа, който е работил по изготвянето на Стратегията за опазване на културно наследство в община Ардино. Той предложи да се направи брошура за Стратегията, която да се раздаде на жителите и гостите на общината.
В дневния ред на сесията бяха включени деведнадесет точки. Съветниците приеха предложението на кмета относно Бюджетната прогноза за периода до 2020 година на база постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности.
Съветниците приеха и оперативен план с конкретни мерки за провеждане на лесозащитни и други лесовъдски мероприятия за ограничаване на нападенията от болести и вредители и контролиране процеса на трансформация на иглолистни култури.

Прочитания: 987 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари