Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ФУТБОЛЕН ТУРНИР НА ПРИЯТЕЛСТВОТО В МОМЧИЛГРАД
01 Октомври 2017


Футболен турнир на приятелството се проведе в събота на помощното игрище на спортен комплекс ‚Хасан Семерджи“ в Момчилград. На него участваха отборите на „Непобедимите“ от Момчилград, аматьорският тим на „Докторите” от Кърджали и пенсионерският тим на „Аврора“ от Ардино. И трите състава показаха добра игра и хъс и спечелиха по една победа, и допуснаха по една загуба.
В първата среща отборът на „Докторите“ победи „Аврора“ с 5:4, след като губеше с 1:3. Головете за медиците реализираха Гюнай Али (2 гола), Мюрен Сали, Рамадан Исмаил и Бахар Реджебов (автогол). Точни за пенсионерите бяха Метин Мустафов, Ферди Велиев,Гюнер Бекир и Гюнал Чаушев.
Във втория мач отборът на „Непобедимите“, воден от бившия играч на „Родопи“ (Момчилград) Ердинч Хайрула, член на ЦОБ на ДПС и депутат в 42-то и 43-то Народно събрание, загуби изненадващо от пенсионерите на „Аврора“ с 2:3.
В третия двубой футболистите на „Непобедимите“ се разиграха и „сразиха“ тима на „Докторите“ с 4:1. Головете за момчилградчани вкараха Мирослав Ликов (2 гола) и Митко Калсъзов (2 гола). Таранът Ердинч Хайрулов показа завидни умения. Той умело пазеше топката и направи две асистенции.
Въпреки дъждовното време, турнирът бе наблюдаван от много фенове на футбола. Сред зрителите бе и председателят на Сдружението на момчилградчани в град Бурса и почетен гражданин на Момчилград Хасан Йозтюрк.
„Стана добър турнир. Въпреки дъждовното време, и трите отбора показаха мъжество и изкараха, без да има контузии. Видяхме се със старите приятели от Ардино. Спечели приятелството. Надявам се отново да организираме подобни турнири“, сподели Ердинч Хайрула.
След турнира отборите се събраха на сладка раздумка в комплекс „Басейна“.

Прочитания: 1128 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари