Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
РЕСМИ МУРАД: ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ ВНИМАНИЕ И УВАЖЕНИЕ НЕ ЕДИН, А 365 ДНИ ОТ ГОДИНАТА
30 Септември 2017

  [Още снимки]

„Вие възрастните хора сте наши майки и бащи и заслужавате внимание и уважение не един ден, а всичките 365 дни от годината от по-младите и от нас ръководителите. Вашето мнение е искрено, то не е подвеждащо, а насочващо в правилната посока“.
С тези думи се обърна към членовете на Клуба на пенсионера в град Ардино кметът на общината Ресми Мурад. Той подчерта, че между ръководствата на общината и Клуба има добро взаимоотношение. „Вашата оценка за мен е много важна. Винаги съм се ръководил от Вас и то ме води към правилния път“, заяви Мурад.
Днес в Клуба на пенсионера бе отбелязан с тържество и почерпка Международния ден на възрастните хора. Празникът на хората от третата възраст уважиха още областният лидер на ДПС и зам.-кмет на общината инж. Изет Шабан, председателят на общински съвет Сезгин Байрям и секретарят на общината инж. Кемал Алиев. Тук бе и директорът на Дирекция „Социално подпомагане“ в Ардино Зюлфие Ибрямова.
Срещата откри председателят на пенсионерската организация в Ардино Гюнер Мюмюн. „Българските пенсионери получават най-ниските пенсии в Европейския съюз. Сигурен съм, че всеки един от вас взима пенсия под 200 лева, но не се смятайте като бедни, защото душите ви са богати”, заяви Гюнер Мюмюн.
От свое име и от името на кмета на общината Ресми Мурад председателят на местния парламент Сезгин Байрям прочете поздравителен адрес до членовете на Клуба на пенсионера в град Ардино. В него двамата ръководители посочват, че този празник е още един повод да засвидетелстват уважение, внимание и обич към хората с преклонна възраст. „Обръщаме се към Вас като към хора, които продължават да участват активно в обществения живот и Ви благодарим за вашата всеотдайност и принос за развитието на община Ардино”.
От името на ръководството и членовете на Клуба на пенсионера Мюмюн Коджаман изказа сърдечните си благодарности към кмета Ресми Мурад за това, че винаги се е отнасял с уважение към тях и не е отказвал да им помогне с каквото може.
Международният ден на възрастните хора е учреден с решение на общото събрание на ООН. Целта е да се повиши вниманието към проблемите на възрастните хора и да се отдаде почит към техния принос за обществото.


Прочитания: 1058 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари