Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
УЧЕНИЦИ ЗАЕХА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В ОБЩИНА АРДИНО В ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА
12 Октомври 2017

  [Още снимки]

Ученици от 8-ми до 11-ти клас от СУ „Васил Левски“ в Ардино бяха на посещение в сградата на Общината по повод 12-ти октомври - Ден на българската община. По покана от страна на общинското ръководство, учениците посетиха кабинетите на кмета на общината Ресми Мурад, председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям и секретаря на общината инж. Кемал Алиев. Младите хора се запознаха отблизо с работата на местната изпълнителна и законодателна власт.
В кметския стол символично седна осмокласничката Елица Карамитева, а поста на председател на Общинския съвет зае Стиляна Хаджиева, ученичка в 11-ти клас. Десетокласникът Екрем Хасан пък бе за час в стола на секретаря на Общината инж. Кемал Алиев, за да се запознае с основните проблеми, с които се сблъсква администрацията, която работи с гражданите под контрола и организацията на секретаря.
Кметът Ресми Мурад запозна младите хора подробно с отговорната кметска дейност. Подари им значки с герба на общината и им каза, че най-важното е да следват упорито мечтите си, да се учат добре и да вярват в своя успех.
Председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и секретарят на общината инж. Кемал Алиев също запозна своите гости с отговорната им и нелека работа.
По повод 12-ти октомври – Ден на българската община, в община Ардино се проведе Ден на отворените врати. Цял ден вратите на общината бяха отворени за предложения, сигнали и искания на гражданите. Инициативата е част от политиката на общината за прозрачно управление. Денят на отворените врати започна с посещение на новия ръководител на КЕЦ на ЕВН-Кърджали инж. Веселин Господинов. Кметът Ресми Мурад и шефът на КЕЦ обсъдиха проекти на дружеството на територията на общината, както и подобряване на качеството на подаваната електроенергия. Инж. Господинов предостави информация за подготовката на дружеството за есенно-зимния сезон.
Кметът Ресми Мурад прие и представители на фирма „Биърфрост продъкшънс“, които са в Ардино, за да заснемат музикален клип за формация „Мистерията на българските гласове“.
Милан Милинов, експерт в Регионалния съвет на КНСБ в Кърджали предаде на ардинчани топлите поздрави на Областния координатор на КНСБ Иванка Караколева.
През целия ден кабинетът на кмета Ресми Мурад бе отворен за предложения, сигнали и искания на гражданите.

Прочитания: 941 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари