Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ПЕНСИОНЕРИ ОТ АРДИНО И СМОЛЯН СЪЗДАДОХА ТОПЛА ПРИЯТЕЛСКА ВРЪЗКА
15 Октомври 2017

  [Още снимки]

Пенсионери от Ардино и смолянския квартал „Горно Райково“ създадоха приятелски взаимоотношения. Това стана в топла приятелска атмосфера в събота в Пенсионерски клуб „Родопи“ в квартал „Горно Райково“. Домакините посрещнаха своите гости с питка.
„Радваме се да възродим мостове на дружески връзки между пенсионерските клубове в Ардино и Смолян. Отколешни са взаимоотношенията между двата родопски града. Ще направим всички възможно нашите приятелски връзки да бъдат плодотворни и полезни“, заяви председателят на Пенсионерски клуб „Родопи“ Ангел Стойчев. Певческата група към клуба поздрави гостите от Ардино с песен за Райково и македонска песен.
Председателят на Клуба на пенсионера в Ардино Гюнер Мюмюн заяви, че с удоволствие ще осъществят връзка с пенсионерския клуб в кв. „Горно Райково“. „Всяка година със съдействието на община Ардино организираме екскурзии в страната и съседните държави Турция и Гърция. Стареем се подобаващо да посрещнем празници. Пенсионерският клуб в Ардино е като втори дом за хората от третата възраст в Ардино“, заяви Мюмюн. Той дари на председателя на клуба Ангел Стойчев пластика на Дяволския мост и ги покани да гостуват в Ардино.
През уикенда група пенсионери от Ардино организираха еднодневна екскурзия до природните и туристически забележителности на Смолян. Инициативата е на ръководството на Клуба на пенсионера в града под Белите брези. Хората от третата възраст посетиха Пампорово, един от най-красивите зимни и летни курорти в страната. Ардинските пенсионери се изкачиха и до телевизионната кула на връх „Снежанка“, която се намира на 2019 метра надморска височина. Разгледаха храм “Св.Висарион Смоленски“ в Смолян, както и църквите „Св.Вмчк. Пантелеймон“ и „Козма и Дамиан“ край панорамния път между Смолян и Пампорово.
Пътуването на възрастните хора от Ардино до Смолян се осъществи с финансова подкрепа на бизнесмена Турсун Мехмед, собственик на фирма „Панорама 2011“ ЕООД.
Ръководството на Клуба на пенсионера в Ардино изказва искрена благодарност за благородния жест на Турсун Мехмед.

Прочитания: 796 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари