Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
НОВОГОДИШНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ
30 Декември 2008


Скъпи съграждани,
Уважаеми дами и господа,
приятели и гости на община Ардино,

Изпращаме 2008-ма година.
Преди всичко считам за свой дълг да отбележа, че 2008-ма бе ползотворна и успешна година за община Ардино.
Вероятно повечето от вас си спомнят основния политически документ, с който участвахме и спечелихме местните избори в края на 2007-ма година. Това е Плана за управление на община Ардино през мандат 2007 - 2011 г. Сега пред вас заявявам, че не съм забравил нито един от ангажиментите си, поети чрез него и че се работи и ще продължим да работим целенасочено по осъществяването на заложените в плана общински цели и приоритети.
Нещо повече, от прага на новата 2009-та година искам да ви докладвам, че 2008-ма е успешна година главно в общинската инвестиционна политика; успешна в административната, социалната, образователната, културната и спортната сфери.
През 2008-ма или през първата година от мандата поставихме началото и поехме по трудния път за реализиране на нашите предизборни обещания.
Една година не е дълъг период, даже е недостатъчен, за да можеш да изпълниш онова, което чистосърдечно си обещал, когато си искал да ти се доверят да управляваш. И в същото време, една година е достатъчно време, за да покажеш и докажеш, че политиката за теб е възможност да помогнеш, да дадеш перспектива, колкото и трудно да е това, колкото и да има все някой, който не приема фактите.
За една година поставихме, заедно с моя екип, началото на едно съвременно, модерно управление, насочено към нуждите на гражданите на община Ардино. По-любознателните от вас вече знаят, че през 2008-ма решихме низ от социални и инфраструктурни проблеми, наслоени през годините както в Ардино, така и във всяко населено място - от Еньовче до Голобрад, от Русалско до Падина.
С други думи, успешната 2008-ма година за нас е само началото на управленския ни идеен и прагматичен подход за дългоочакваното цялостно обновление на община Ардино, за създаване на по-добри условия за живот.

Скъпи жители на община Ардино,
Както 2008-ма, така и 2009-та ще бъде успешна за Ардино, за населените места на територията на общината. Заедно ще продължим трудния път към постигане на нашата основна цел: Да превърнем община Ардино в достойно място за живот на всички!
Бъдете живи и здрави, вярвайте в своите сили и възможности.
Нека новата година влезе в дома ви с надежда, радост и обич.
Да ни е честита, мирна и щастлива Новата 2009-та година!

Ресми МУРАД
Кмет на община Ардино

Прочитания: 1257 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Къде ще празнувате Нова година?

В къщи
На гости при приятели
В заведение
В чужбина
Няма да празнувам


Начална дата на анкетата:
2019-12-18


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари