Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА БЧК В АРДИНО СЕ ОТЧЕТЕ
06 Декември 2017

  [Още снимки]

Годишно общо събрание на Общинския съвет на БЧК в Ардино се проведе в сряда в общинската заседателна зала. Основните акценти бяха насочени към отчетния доклад на местната организация за настоящата година и плана за работата през 2018 г.
Гост на събранието бе Жана Чакърова-Шукерска, директор на Секретариата на ОС на БЧК в Кърджали.
Председателят на местната организация инж. Мехмед Алиев запозна присъстващите с дейността на БЧК на територията на общината през текущата година. От отчета стана ясно, че първата година от мандат 2016 - 2020 г. е успешна, тъй като са изпълнени основните цели от плана за изминаващата година. За най-значим успех бе изтъкнат създаването на младежка организация на БЧК в СУ „Васил Левски” град Ардино, където в клуб „От сърце” членуват 16 млади хора с координатор Димитрина Карамфилова.
Инж. Алиев уточни, че по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 1127 лица от община Ардино са получили помощ във вид на хранителни продукти.
В края на своя отчет председателят на БЧК в Ардино благодари за вниманието и грижата от страна на Общинската администрация в лицето на кмета Ресми Мурад, на кметовете на кметства и доброволците.
Отчетът за дейността на общинската организация бе приет единодушно. Делегатите на събранието приеха план за дейността на Ардинската червенокръстка организация за 2018 година. Основните акценти в плана са разширяване и разнообразяване на социално-помощната дейност, както и разспространение на знания и изграждане на умения за справяне с бедствени ситуации.
„Ръководството на ОС на БЧК в Кърджали оценява работата на Общинската организация и нейното ръководство в Ардино като иновативна, многообразна и със своя собствен облик. Благодарности за инициативите на младите червенокръстци от новосъздадения клуб „От сърце“, заяви в своето приветствие директорът на Секретариата на ОС на БЧК в Кърджали Жана Чакърова – Шукерска. Тя поздрави общинската организация на БЧК в Ардино за организиранта кръводарителска акция през май и я оцени като нагледен пример за спасен човешки живот.


Прочитания: 648 пъти

 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Имате ли доверие на педагозите в детската градина, която посещават децата Ви?

Да. Нямам повод за притеснение
Не, смятам, че не се грижат адекватно за детето ми
Имам повод да не им вярвам, но си мълча, за да не стане "лош"
Не мога да дам категоричен отговор


Начална дата на анкетата:
2018-02-26


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари
   
     
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дамски,мъжки и детски дрехи