Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ПРАЗНИЧЕН ОБЯД ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ДАДЕ КМЕТЪТ НА АРДИНО
19 Декември 2017

  [Още снимки]

Членове на пенсионерския клуб от град Ардино се събраха на празничен обяд, за да отбележат настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Проявата е традиционна и минава под патронажа на кмета на общината Ресми Мурад. Събитието бе уважено още от областния лидер на ДПС Изет Шабан, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.кметът на общината Наско Кичуков.
„Особено ми е приятно да бъдем заедно в навечерието на 2018 година. Вашата оценка е особено важна за ръководството на общината. Тя винаги е била обективна. Колкото и да става модерен светът, мярката за доброто и лошото си остава. Вие това можете да го прецените най-добре. Благодаря Ви, че оценявате с добро нашата работа“, сподели в поздравлението си към хората от третата възраст Ресми Мурад. Той пожела на възрастните хора много здраве, дълголетие и много позитивни срещи.
Председателят на Пенсионерския Клуб Гюнер Мюмюн също пожела здраве, жизнена енергия и дълголетие на членовете на клуба. „Иска ми се всеки от Вас да подаде ръка на другия, за да бъдете единни и сплотени“, заяви той.
Дългогодишната общественичка Йорданка Аянова благодари на ръководството на общината за пълната им подкрепа към пенсионерите.
От името на членовете на Пенсионерския клуб 92-годишният Сали Ахмедов изказа своето искрено задоволство от дейността на клуба.
Специални гости на празничния обяд бяха малчуганите от детска градина „Брезичка“. Децата поздравиха присъстващите с новогодишни стихове и песни. Те сурвакаха присъстващите за здраве и берекет.
Проведе се и празнична томбола с разнообразни подаръци. Всички пенсионери получиха новогодишни късмети.Прочитания: 1056 пъти

 
Длъжници
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Според вас Община Ардино трябва да се развива в сферата на:

Инфраструктура и чистота
Бизнес и чужди инвестиции
Паркова среда и отдих
Култура и туризъм


Начална дата на анкетата:
2018-08-09


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари
   
     
Хотел Главатарски хан