Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ЦВЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА Е СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА В АРДИНО
23 Декември 2017

  [Още снимки]

За първи път община Ардино отличи 15-те най-успешно представили се спортисти за 2017 година и трите най-добри отбора в града. Церемонията по награждаване се проведе по време на традиционния коледно-новогодишен концерт. Класацията бе подредена след електронно гласуване в сайта на общината и коефицентно точкуване на базата на постиженията на спортистите през 2017 година.
Отличието Спортист на 2017 г на община Ардино бе присъдено на Цветелина Георгиева с 598 точки, която е състезател по тенис на маса в местния клуб „Юнак“. Тя е републикански шампион на индивидуално до 12 години, шампион на България по двойки, шампион на България по смесени двойки, шампион на националния турнир „Млад олимпиец“ до 12 години и на трите етапа. Републикански първенец по тенис на маса на отборно до 12 години, републикански шампион индивидуално и отборно на Ученическите игри 5-7 клас.
Втори в класацията е Вероника Кехайова с 448 точки, а трети в призовата тройка стана Сиделия Мутлу с 408 точки, и двете състезателки по тенис на маса.
Призьорите получиха статуетки и грамоти от кмета на община Ардино Ресми Мурад.
При отборното класиране първото място бе присъдено на СКТМ „Юнак“ (момичета), с треньор Бейхан Емин. На второ място се наредиха момчетата на СКТМ „Юнак . А детският футболен отбор на „Юнак“ с треньор Метин Мустафов се класираха на трето място. Те също бяха наградени със статуетки и грамоти от кмета на общината Ресми Мурад.
„Вашите отличия и медали са отговорът, който давате на всички млади и желаещи да се занимават със спорт, че може и тук в Ардино да се подготвят шампиони, да се печелят медали", с тези думи Ресми Мурад се обърна към младите надежди на Ардино. И им благодари за положените усилия и постоянството, с което извоюват многобройните отличия и медали и прославят Ардино.
Останалите спортисти, които бяха номинирани получиха почетни грамоти.

Прочитания: 1341 пъти

 
Длъжници
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Според вас Община Ардино трябва да се развива в сферата на:

Инфраструктура и чистота
Бизнес и чужди инвестиции
Паркова среда и отдих
Култура и туризъм


Начална дата на анкетата:
2018-08-09


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари
   
     
Хотел Главатарски хан