Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТОВЕТЕ НА РУСАЛСКО И ЛЮБИНО НАСТОЯВАТ ЗА СПЕШЕН РЕМОНТ НА ПЪТ
01 Февруари 2018


Да бъдат предприети спешни мерки за реконструкцията и рехабилитацията на 4-километровото пътно платно от моста над река Арда в посока Долна Сполука от страна на Областното пътно управление и Агенция „Пътна инфраструктура“, за това настояват кметовете на ардинските села Русалско и Любино – Исмет Мустафа и Съдкъ Ахмед.
„Отсечката не е ремонтирана от десетилетия. Хората не могат да идат с кола до родните си места. И ние, които живеем в малките населени места, искаме да имаме нормални пътища”, споделиха селските управници. Според тях целият третокласен път Кобиляне - Брезен – Боровица – Долна Сполука е осеян с дупки и се нуждае спешно от ремонт. Те посочиха, че имало случаи на пътно-транспортни произшествия със сериозни материални щети и според тях било въпрос на случайност, че до този момент няма човешки жертви.
От 2014 до сега ръководството на община Ардино е изпратило десетки писма до Областното пътно управление и до АПИ за предприемане на мерки за реконструкцията и рехабилитацията на трасето, но все още няма предприети реални действия. Състоянието на пътя към настоящия момент е крайно незадоволително, с множество дупки и коловози, което го прави почти неизползваем.
Припомняме, че този път обслужва 9 населени места с близо 5 000 души население, два хотела и енергийна система – ВЕЦ „Хладилника“. Наложително е да бъде извършен основен ремонт и цялостна реконструкция и рехабилитация на участъка.

Прочитания: 1640 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари