Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ДОБРИЯТ МОРАЛ МЕЖДУ УПРАВНИЦИ И НАРОДА ОБСЪДИХА КМЕТ И МЮФТИЯ НА КАФЕ
10 Февруари 2018

  [Още снимки]

Добрият морал, благородството, справедливостта и хумаността, споделиха на общо кафе кметът на община Ардино Ресми Мурад и районният мюфтия Бейхан Мехмед. След традиционната петъчна молитва в градската джамия, духовният водач прие поканата на кмета Ресми Мурад да изпият кафе в кабината му. Заедно с тях бяха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, секретарят на общината инж. Кемал Алиев, зам.-районният мюфтия Ерхан Реджеб и имаминът на Ардинската джамия Орхан Якуб.
„Вие кметовете на общините от областта сте много близки до хората. В региона има 407 джамии и месчиди, чието поддържане е много трудно. Винаги съдействате и работим заедно за решаването на проблемите на мюсюлманските домове. Благодаря Ви от сърце“, заяви районният мюфтия Бейхан Мехмед. Той
Ресми Мурад пожела на Районния мюфтия все така да работят и взаимно да си помагат. Той припомни, че със средства от Дирекция „Вероизповедания“ са извършени неотложни реставрационни дейности на джамиите в Млечино, Долно Прахово и кв. „Диамандово“ към Бял извор.
„Всяка година със средства от общината и помощи от Дирекция „Вероизповедания“ се стремим да ремонтираме две или три джамии на територията на общината. Моралния пример за нас е много важен“, заяви Ресми Мурад. Той дари на Бейхан Мехмед пластика на Дяволския мост и го покани отново да гостуват в Ардино.

Прочитания: 1814 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари