Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА ЗА ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРОЛЕТТА СЕ ПРОВЕДЕ В АРДИНО
30 Март 2018

  [Още снимки]

За втора поредна година над 40 ученици от Ардино взеха участие в конкурса за рисунка на тема „Моя бяла пролет”. Той бе организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН).
„Целта на конкурса бе участниците, чрез своите творби да отразят настъпващата пролет в цялата й прелест. Пролетта е един прекрасен повод, за да рисуват децата“, заяви Мехрибан Ардалиева, секретар на МКБППМН в Ардино. Жури с председател Мюзейен Юсуфова, преподавател по изобразително изкуство в ЦПЛР в Ардино, имаше нелеката задача да определи и класира победителите. Те бяха подредени в три възрастови групи. Победител в първа група от 6 до 9 години е Пелин Карабекирова, на второ място е Ердениз Салиев, а на трето място са Юзге Сали и Емилияна Газенова. Първо място във втора възрастова група от 10 до 12 години е за Вилияна Симова, второ място е за Сияна Карамфилова, а третото е за Айлин Осман и Пънар Чауш. Първа награда в трета възрастова група от 13 до 18 години е за Елица Карамитева. На второ място журито класира Севги Карахасан, а трета е Синем Османлъ.
Поощрителни награди получиха Бурчин Касаб, Беркай Юмер, Есин Шакир, Сезин Юзгюр, Диляра Реджебова, Пънар Билезерова, Синем Чауш, Сание Али, Айсун Кочева, Арзу Ефенди, Стела Минчева. А за всички останали имаше награди за участие, осигурени от Община Ардино.
Тази година, изложбата е представена в Общинския музей, за да има възможност да я разгледат, както жителите, така и гостите на общината. Тя ще бъде изложена до края на Великденските празници.


Прочитания: 944 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари