Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
МЛАДИТЕ ОГНЕБОРЦИ ОТ ПАДИНА ОТНОВО СА ПЪРВЕНЦИ В РАЙОННОТО СЪСТЕЗАНИЕ В АРДИНО
27 Април 2018


За шеста поредна година отборът на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий" от Падина е районен първенец в състезанието „Млад огнеборец”. 4 отбора от 4 училища в Ардино се надпреварваха в районния кръг на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец”. В 2-часовото състезание в петък на градския стадион пъргавина и сръчност премериха учениците от Ардино, Бял извор, Падина и Жълтуша.
Надреварата протече в две основно дисциплини - бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 метра щафетно бягане с препятствия. Първенец в класирането стана отборът на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий" от Падина с резултат от 1004 точки. Второто място зае отборът на СУ „Васил Левски“ от Ардино с 976 точки, трети са представителите на ОУ „Отец Паисий” от Жълтуша с 975 точки. На последно четвърто място остана отборът на СУ „Хр.Смирненски” от Бял извор с 971 точки.
Възпитаниците на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий" от Падина в състав Николай Чушев (кап.), Пламена Зеленкова, Денис Саидов, Алис Казакова, Габриела Ставрева, Борислав Семерджиев, Весела Веселинова, Мирослав Карамфилов и Мони Семерджиева и тази година доказаха, че са най-добрите и ще представят община Ардино на областното състезание на отрядите, което ще се проведе на 17 май в Момчилград.
Всички отбори бяха наградени с купи и предметни награди от главен инспектор Калин Грудев, началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” и Бахар Реджебов, началник отдел „Образование, култура и спорт” към община Ардино.
„Цяла учебна година децата работиха и положиха големи усилия, за да постигнат този успех. Целта ни е да представим достойно общината и в Областната надпревара в Момчилград", сподели старши учител Мария Гавраилова, ръководител на отбора от Падина.

Прочитания: 14842 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари