Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
РОТАРИ КЛУБ - КЪРДЖАЛИ ДАРЯВА 6000 ЛВ. ЗА НУЖДИТЕ НА АРДИНСКАТА БОЛНИЦА
05 Юни 2018

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад се срещна с Пас-президентите на Ротари клуб-Кърджали инж. Джевдет Адем и Себахаттин Гьокче и елект-президентът на клуба инж. Валентин Гогев. На срещата бяха уточнени условията за предстоящото дарение от 6000 лева, което Ротари Клуб-Кърджали ще направи за нуждите на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино. Тук бе и управителят на лечебното заведение в Ардино д-р Гюнер Осман.
Пас-президентът инж. Джевдет Адем уточни, че около 5000 лева от сумата, която ще бъде дарена, е събрана от Ротари Е-клубовете в Бурса със съдействието на големия приятел на България Шабан Родоплу, президент на Ротари Е клуб „Ердемит”-Бурса и президентът на Ротари Е-клуб в Бурса Серкан Юркмаз, с корени от Бял извор. Той допълни, че останалата сума от 1000 лева е събрана по време на благотворителната вечеря в Кърджали, организирана от клуба.
„Ротарианството е хуманитарна кауза, завещана ни от ротарианците преди нас и сме в служба на обществото. Ардинската болница се намира в планински район, отдалечен от областния център и необходимостта от модерна медицинска апаратура е от изключително значение за спасяване на човешки животи”, заяви инж. Джевдет Адем.
Пас-президентът Себахаттин Гьокче обеща с лични средства да ремонтира и да оборудва
с необходимите принадлежности една детска стая в местната болница.
„Дарението ще бъде изключително ценно за дейността на лечебното заведение, първичната болнична дейност, Спешната помощ, пациентите и за медицинския персонал“, каза управителят на ардинската болница д-р Гюнер Осман.
Кметът Ресми Мурад приветства инициативата на Ротари клуб- Кърджали и на Ротари Е-клубовете в Бурса. Той заяви, че общинското ръководство всяка година подпомага дейността на местната болница. „Предстои да извършим ремонт на медицинските кабинети в отделението по хирургия и винаги сме готови за партньорство, за да реализираме съвместни инициативи и проекти“, каза още Мурад.Прочитания: 11452 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари