Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ОТ АРДИНО ЗА ВТОРИ ПЪТ ПЕЧЕЛИ ПЪТУВАНЕ ДО СТРАСБУРГ
11 Юни 2018


През уикенда в Смолян се проведе регионалното състезание „Евроскола“ за областите Кърджали и Смолян. За участие в надпреварата бяха регистрирани 11 училища от двете области. По регламент учениците се подготвят за състезателния ден върху актуални теми за Европейския съюз и Европейския парламент.
Отборът на СУ „Васил Левски“ от Ардино в състав: Екрем Хасан, Милен Чолаков, Симона Павлова, Дениз Мюмюнова и Димитрина Карамфилова представи на български и английски език темата: „Промени в климата и околната среда. Кръгова икономика“. Ръководител на отбора беше Фиданка Кисьова, зам.-директор в училището.
Отличното представяне на младите хора от Ардино заслужено ги нареди сред финалистите, които през втората половина на годината ще пътуват до Европейския парламент в Страсбург. Там те, ще разискват и разиграват гласуване по въпроси от интерес за Европейския съюз в рамките на „Младежкия европейски парламент“, както и ще участват в симулация на неговата работа.
„Горди сме, че за пореден път нашите възпитаници се представиха отлично и показаха завидни знания за Европейския съюз и Европейския парламент. Благодарение на успеха 24 ученици от гимназиален етап ще имат възможността да отидат до Страсбург и да покажат своите знания и умения.“, сподели директорът на СУ „Васил Левски“ Аника Петрова.

Прочитания: 13136 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари