Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
УЧЕНИЦИ ОТ АРДИНО ПОЛУЧИХА СЕРТИФИКАТИ ОТ УЧЕБНАТА СИ ПРАКТИКА В ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ
05 Юли 2018

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад връчи днес сертификати на 11 единадесетокластници от СУ „Васил Левски“, завършили успешно учебната си практика в рамките на проект „Ученически практики”, реализиран с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж”. Община Ардино и местната Многопрофилната болница за активно лечение бяха партьори на училището за провеждане на практическо обучение.
„Ученическата практика е един траен спомен в човешкото съзнание. Надявам се, че обучението тук ви е дало полезен практически опит, самочувствие и умение за работа в екип и то ще остане във вашето съзнание като един хубав спомен“, заяви Ресми Мурад.
Той пожела на младите хора успешно завършване на средното им образование. „Знанията, които се придобиват в училище са основата на успеха. Ако имате здрава основа, вие ще бъдете сигурни и убедени в знанията си и със самочувствие ще отидете на работното си място“, посочи още Мурад.
Събитието се проведе в заседателната зала на общината. На него присъстваха директорът на СУ „Васил Левски“ Аника Петрова, консултантът на проекта Фиданка Кисьова, наблюдаващият учител Мелихат Сали, както и наставниците от общинската администрация и болницата Фатме Хаджисаид и Либуша Цветкова.
Директорът на училището Аника Петрова благодари на общинския кмет Ресми Мурад и управителя на лечебното заведение д-р Гюнер Осман за съдействието им при реализирането на ученическата практика в реална работна среда. Пожела успех на учениците в бъдещата им професионална реализация.
Всички ученици ще получат стипендия в размер на 300 лв.

Прочитания: 12010 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари