Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ТРЕТОКЛАСНИЯТ ПЪТ ЗА СЕДЕМ АРДИНСКИ СЕЛА Е ОСЕЯН С ДУПКИ
12 Юли 2018

  [Още снимки]

22-километровата отсечка от кърджалийското село Кобиляне до ардинското Сполука е осеян с дупки и се нуждае от спешен ремонт. Пътят, особено в района на Долна Сполука вече е непроходим. Преминаването от там с лека коли е невъзможно, същото важи и за линейки и пожарни коли. Информацията е от кметовете на Брезен, Боровица, Китница, Сухово, Голобрад, Любино и Русалско.
„Това не е третокласен път, а горски път. Докога ще обещават, без да изпъляват?. Търпението вече ни се изчерпва“, заяви кметът на Китница Сали Мюмюн. Той подчерта, че ако не се предприемат спешни мерки за реконструкцията и рехабилитацията на пътя
от страна на Областното пътно управление (ОПУ) в Кърджали и Агенция „Пътна инфраструктура“ отново ще блокират пътя от Кърджали за Ардино. „Искаме да бъдем чути. Искаме да се развива туризмът. А как ще го развиваме, когато нямаме нормални пътища. Ще се борим докрай, за да извоюваме правата си“, категоричен бе кметът на Китница.
Кметовете на седемте села посочиха, че по трасето е имало случаи на пътно-транспортни произшествия със сериозни материални щети и според тях било въпрос на случайност, че до този момент няма човешки жертви.
Община Ардино неведнъж е сигнализирала до ОПУ в Кърджали за състоянието на въпросната отсечка, но досега оттам не са предприели никакви ответни действия, съобщават от общинската администрация.

Прочитания: 11009 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари