Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД ПРИЕ ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ СДРУЖЕНИЕТО НА АРДИНЦИ В БУРСА
20 Юли 2018

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад прие в кабинета си делегация от Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер" (Ардинци) в Бурса, начело със зам.-председателите му Олджай Джошкун и Алпер Коч. На срещата присъстваха още членовете на Управителния съвет на Сдружението Юсеин Касапоглу, Ерол Четин, Сейфи Джошкун. Тук беше и Наджи Кале, общински съветник в местния парламент в побратимената община Нилюфер, Бурса.
Гостите от южната ни съседка са на тридневно посещение в Ардино, за да вземат участие в традиционния мевлид за здраве и берекет в местността „Карапънар“ край Правдолюб, който ще се проведе в събота. Те бяха приети и от председателя на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям.
Основната тема на разговорите бе продължаването на доброто сътрудничество между общината и Сдружението. Двете страни изразиха увереността си в бъдещото задълбочаване на двустранното сътрудничество.
Гостите от Турция поднесоха поздравите до ръководството на общината от председателя на Сдружението на ардинци в Бурса Айдън Йълмаз и кмета на побратимената община Нилюфер Мустафа Бозбей.
Кметът Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям приветстваха земляците си от Бурса с добре дошли в родния си край. Те изказаха голямата си благодарност към ръководството на Сдружението за вниманието, което отделя към проблемите на местните жители.

Прочитания: 10740 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари