Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОБНОВИХА САНИТАРНИТЕ ВЪЗЛИ НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА БОЛНИЦАТА В АРДИНО
16 Август 2018

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям разгледаха изцяло обновените санитарни възли и банята за пациенти в детското отделени към Многопрофилната болница за активно лечение в града под Белите брези.
Основните ремонти бяха финансирани от управителя на Военно-спортният клуб „LASERWAR BALKANS” (Лазарвар-Балкан) Евгений Смирнов.
От свое име и от името на целия колектив управителят на общинската болница д-р Гюнер Осман изказа най-искрените си благодарности към поредния хуманен жест на Евгений Смирнов. „Изключително сме трогнати от щедростта на Евгений Смирнов. Неговите благородни жестове са най-добрият пример за обществото и допринасят за по-добряването и улесняването на работния и оздравителен процес в лечебното заведение“, заяви д-р Осман.
Кметът на общината Ресми Мурад изрази сърдечните си благодарности към поредния благотворителен жест на Евгений Смирнов. Той сподели, че общината също осигурява средства за болницата и ремонтът, безспорно ще подобри битовите условия в отделението.
Председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, който е и председател на болничното настоятелство, също изрази своята благходарност и признателност към Евгений Смирнов, човекът с голямото сърце, както го нарича той. „Да правиш добро дело е чиста проява на човечност, всички направено за болницата е добре дошло. Желаем здраве, късмет и щастие на него и близките му и нека примерът му да бъде последван от още много хора с добри сърца“, заяви Сезгин Байрям.


Прочитания: 9796 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари