Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
КМЕТЪТ НА АРДИНО РЕСМИ МУРАД ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН
05 Септември 2018

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад днес има рожден ден, като навършва 48 години. През целия ден той приема поздравления от близки, приятели и колеги. Въпреки рождения си ден, кметът Ресми Мурад е в делови ритъм и личният му празник не го откъсна от служебните му ангажименти. По традиция първата сряда от всеки месец се провежда редовната кметска среща и преди началото й кметът почерпи колегите и екипа си, които му пожелаха много здраве и да продължава все така успешно да работи за развитието на община Ардино.
Своите благопожелания към рожденика поднесоха общинските съветници, кметовете на кметства на територията на общината, служителите на Общинската администрация.
В поднесения Поздравителен адрес, те му пожелават крепко здраве, семейно щастие, благополучие и успехи в отговорната му мисия като ръководител и общественик.
„Пожелаваме Ви, всяка отминала година да бъде време за придобиване на знания, умения, опит, помъдряване и успешно управление на обществените дейности като кмет на община Ардино, и известна публична личност“, се казва в поздравителния адрес
От името на кметовете, секретарят на общината инж. Кемал Алиев, подари на Ресми Мурад уникална снимка на Егридере от 1926 година (до 1934 г. наименованието на Ардино е Егридере).
Кметът Ресми Мурад, благодари за прекрасните пожелания. „Рождените дни са много специални и хубави. В половината от моя живот съм публична личност, която има обществени ангажименти. Слава на Всевишния Аллах, че тези ангажименти ги изпълняваме точно и успешно. Обществената дейност изисква отговорно отношение и екипен подход. Когато има екипност, човек е по-убеден в правилността на своите решения. Винаги съм отдавал значение на екипността и надявам се в бъдеще заедно в екип да продължаваме да решаваме задачите и ангажиментите, които сме поели от нашите съграждани и избиратели”, каза пред кметовете Ресми Мурад.

Прочитания: 6036 пъти

 
Избори 2019
 
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари