Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД В ЖЪЛТУША: ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕДИННИ И ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО
30 Септември 2018

  [Още снимки]

„Ние родопчани трябва да бъдем винаги единни и да работим заедно, за да отстояваме нашите интереси, права и да просперираме в политическия живот на страната. А това единство и заедност ни дава Движението за права и свободи, която неизменно от началото на демокрацията отстоява правата и свободите на хората, живеещи в Родопа планина“. Това заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад в приветствието си на традиционния селищен празник в Жълтуша. В събота на мегдана в едно от най-големите ардински села
се събраха стотици души от околните села Падина, Бял извор, Еньовче, Седларци и изселници от Западна Европа. Сред гостите на събора бяха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът на общината Наско Кичуков, кметове на населени места.
Кметът Ресми Мурад подчерта, че ако всички бъдат единни, само тогава общината ще може да има проекти, които да бъдат одобрени от националните правителства. „Само тогава и Жълтуша ще има много реализирани проекти“, категоричен бе той.
За празничното настроение на присъстващите се погрижи младият родопски певец Филип Синапов. Той обра аплодисментите със своите изпълнения. В центъра на селото се извиха кръшни хора.
Организатори на събора са местното кметство и читалище „Родопска искра 1961“. Началото на селищния празник в Жълтуша се поставя на 9 май 1991 г. по инициатива на тогавашния кмет Камен Буров.

Прочитания: 2049 пъти

 
Длъжници
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Къде ще празнувате Нова година?

На площада
У дома
В планина
В чужбина


Начална дата на анкетата:
2018-11-26


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари