Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
КМЕТОВЕТЕ В АРДИНСКО НА РАБОТНА СРЕЩА, ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ИНВЕСТИЦИОННАТА ПРОГРАМА ЗА 2018 Г.
10 Октомври 2018

  [Още снимки]

Работна среща, във връзка с изпълнението на инвестиционна програма за 2018 г, проведоха кметовете на населените места в община Ардино. На срещата присъстваха цялото ръководство на общината и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.
Кметът Ресми Мурад отбеляза, че голяма част от инвестиционната програма на общината за тази година вече е изпълнена, а оставащите обекти ще бъдат реализирани в рамките на един месец. „Има и проекти, които са в процедура за избор на изпълнител. При тях строително-ремонтните дейности ще продължат и през следващата година“, уточни Мурад. Той прикани селските управници да подадат своите предложения и идеи
за инвестиционната програма на общината за 2019 година навреме, за да може техническите лица да огледат съответните обекти. „Искаме да планираме обектите своевременно, за да стартираме процедурите за избор на изпълнител. В началото на годината ще проведем и срещи по населени места, за да могат всички граждани на общината, които желаят да дадат мнения и идеи относно разпределението на средствата на общината.“, каза още кметът.
Друга тема, която бе обсъдена по време на срещата бе подготовката за зимния сезон. Ресми Мурад заяви, че общината има пълна готовност за зимния сезон. Отправи покана до кметовете и тази година да осигурят по една кола дърва за огрев за нуждите на болницата в Ардино през зимния период, за да се намалят неразплатените й сметки. Транспортът ще бъде осигурено от общината.
По общинския план за защита при бедствия бе направена презентация за поведението на хората при настъпило наводнение. Филмът е предоставен на общината на годишната среща на местната власт в Албена.

Прочитания: 5127 пъти

 
Избори 2019
 
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари