Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
СЪВЕТВАТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА В АРДИНО КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ АЛО-ИЗМАМИ
05 Ноември 2018

  [Още снимки]

Среща на служители от Районното управление в Ардино с обществеността се проведе в местния клуб на пенсионера. Целта на срещата бе пенсионерите да бъдат обучени да разпознават телефонните измамници и техните схеми. Районният инспектор Венелин Венелинов запозна възрастните хора с най-характерните сценарии за извършване на телефонни измами. Той акцентира върху новите подходи за заблуда, в които измамниците се представят не само, като полицейски служители, а и като лекари, адвокати. Отбеляза, че благодарение на бдителността на гражданите и доброто взаимодействие с органите на МВР са избегнати множество нарушения на обществения ред и извършването на престъпления, не са допуснати и телефонни измами на територията на общината. Инспектор Венелинов изрази надежда, че и в бъдеще ще работят в отлично взаимодействие с гражданите. Той благодари на ръководството на община Ардино и кметовете на населените места за оказаното съдействие при провеждането на разяснителната кампания на РУ-Ардино във връзка с телефонните измами.
На присъстващите бяха раздадени информационни брошури за запознаване с телефонните измами. Те се поинтересуваха как могат по-бързо да се свържат с Районното управление. Изразиха задоволството и възхищението си от проведената среща.
Разяснителната кампания на РУ-Ардино ще продължи на територията на цялата община, като акцент в работата ще е всеки да се чувства защитен.

Прочитания: 7810 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари