Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА БЧК В АРДИНО СЕ ОТЧЕТЕ
05 Декември 2018

  [Още снимки]

С провеждането на годишно общо събрание на Общинския съвет на БЧК в Ардино стартира отчетната кампания на БЧК в Кърджалийска област. То се проведе в сряда в общинската заседателна зала. Основните акценти бяха насочени към отчетния доклад на местната организация за настоящата година и плана за работата през 2019 г.
Гости на събранието бяха Жана Чакърова-Шукерска, директор на Секретариата на ОС на БЧК в Кърджали, Таня Койчева, специалист по „ОД“ и „РД“, експертът по младежка дейност Пепа Чолакова
Председателят на местната организация инж. Мехмед Алиев запозна присъстващите с дейността на БЧК на територията на общината през текущата година. От отчета стана ясно, че втората година от мандат 2016 - 2020 г. е успешна, тъй като са изпълнени основните цели от плана за изминаващата година и общинската организация покрива характеристиките от решаващо значение за развитие на организацията. За най-значим успех бе изтъкнат създаването на МБЧК „От сърце” към СУ „Васил Левски”, в който членуват 16 млади хора с координатор Димитрина Карамфилова.
Инж. Алиев уточни, че по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 1129 нуждаещи се лица от община Ардино ще получат помощ от хранителни продукти в периода от 10 до 21 декември.
В края на своя отчет председателят на БЧК в Ардино благодари за вниманието и грижата от страна на Общинската администрация в лицето на кмета Ресми Мурад, на кметовете на кметства и доброволците.
Отчетът за дейността на общинската организация бе приет единодушно. Делегатите на събранието приеха план за дейността на Ардинската червенокръстка организация за 2019 година. Основните акценти в плана са разширяване и разнообразяване на социално-помощната дейност, както и разпространение на знания и изграждане на умения за справяне с бедствени ситуации.
Ръководството на ОС на БЧК в Кърджали поздравява всички доброволци на организацията по повод Международния ден на доброволеца – 5 декември и им благодари за всеотдайния труд и желанието да помагат на хората в нужда.

Прочитания: 3479 пъти

 
Избори 2019
 
 
Фотоконкурс
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари