Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
НОВА ИНИЦИАТИВА В АРДИНО - ОБЩИНСКА УЧИТЕЛСКА СПАРТАКИАДА
19 Май 2009

  [Още снимки]

За първи път в Ардино под патронажа на кмета на община Ардино Ресми Мурад се проведе Спартакиада на работещите в сферата на средното образование. Уникалната спортна проява бе част от Майските културни празници, а инициатори и организатори бяха общинските Синдикат на българските учители и отдел „Образование, култура и спорт”. От общинските училища участваха 62 състезатели в дисциплините футбол, тенис на маса, волейбол, баскетбол, шахмат и теглене на въже. Участниците, облечени с тениски с логото на надпреварата, демонстрираха спортни умения във видовете спорт. Но най-много емоции предизвика спонтанното и атрактивно включване на градоначалника и патрон на спортното събитие г-н Мурад, който на тенис масата наниза серия от майсторски забивания. Стартовете в тегленето на въже пък бяха другата емоционална точка на спартакиадата.
В комплексното класиране учителите и помощният персонал от СОУ „Христо Смирненски” - с. Бял извор заслужиха първото място в крайното класиране, а техни подгласници станаха тимовете на Професионална гимназия „Христо Смирненски” и СОУ „Васил Левски” - Ардино.
По думите на общинския синдикален лидер инж. Азиз Мурад и общинския образователен началник Бахар Реджебов учителска спартакиада за купите на кмета на общината ще се провежда всяка година. Според тях, това е начин и прекрасна възможност работещите в общинските училища и да спортуват.

Прочитания: 1574 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари