Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
12-ГОДИШНАТА СИДЕЛЯ МУТЛУ ОТ АРДИНО ШАМПИОН В НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА
10 Март 2019

  [Още снимки]

За втора поредна година 12-годишната Сиделя Мутлу от СКТМ „Юнак 2005“ от Ардино спечели Националния турнир по тенис на маса „Млад олимпиец-Купа България” до 12 години. Талантливата ардинска тенисистка победи всички противнички убедително с 3:0 гейма, като загуби само един гейм. На второ място при момичетата се класира Елиф Сабри от СКТМ „Родопи“ от Момчилград, а на трето място остана Веда Ниязиева от Попово.
Останалите състезателки на СКТМ „Юнак 2005“ също се представиха добре. Девето и тринадесето място в класирането взеха Даниела Сурчева и Беррин Хайрула, а Сечил Фейзулова се класира на 16-то място.
Надпреварата се проведе през уикенда в Момчилград и в нея взеха участие най-добрите 16 момичета и момчета от цяла България.
При момчетата шампион стана Стефан Димитров от „Марек-Дигеста“ от Дупница, а негови подгласници са: Йоан Величков, също от „Марек-Дигеста“ и Даниел Димитров от „Комета плюс“ от Луковит
Кметът на община Момчилград инж. Сунай Хасан и почетният гражданин, както и заслужил треньор на Р.България и почетен председател на СКТМ „Родопи“ (Момчилград) Хасан Ходжаоглу наградиха призьорите- от първо до осмо място- с купи, медали, грамоти и предметни награди.
„Получи се много добър турнир. Радвам се, че за трета поредна година наша състезателка е шампионка в тази възраст, което си е доста сериозен успех. Доволен съм от представянето на всички състезатели. Другата седмица се надявам пак от нашите момичета да стане републиканска шампионка при 15 годишните в Панагюрище“, сподели треньорът на „Юнак 2005“ Бейхан Емин.
Главният съдия на Националния турнир м.с. Димитър Караиванов сподели, че надпреварата е преминала при отлична организация и дисциплина от страна на състезатели, треньори и родители. „Децата показаха добра технико-тактически умения. Това е бъдещото на тениса на масата у нас. Надявам се, че в близките години от тях ще излезе нова звезда, като Европейската шампионка по тенис на маса за жени з.м.с. Даниела Гергелчева“, заяви Караиванов.
Съвместни организатори на турнира бяха Община Момчилград и СКТМ „Родопи“.

Прочитания: 2912 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Избори 2019
 
Предварителни избирателни списъци
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари