Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПОРЕДНА КМЕТСКА СРЕЩА В АРДИНО
10 Април 2019

  [Още снимки]

Подготовката за предстоящите избори за членове на Европейски парламент от България бе основната тема, обсъдена по време на редовната месечна работна среща на кмета на община Ардино Ресми Мурад с кметовете на населени места. Тя се проведе в заседателната зала на общината. Събитието бе уважено от областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.
Секретарят на общината инж. Кемал Алиев постави задачи на кметовете за оглед и подготовка на изборните помещения.
По време на срещата беше засегната и темата, свързана с реализирането на публичната инвестиционна програма на общината по населени места. „Тази година е особено важна за нас, като местна власт и представители на политически организации“, заяви Ресми Мурад. Той препоръча на колегите си да следят стриктно за качеството и изпълнението на ремонтните дейности. „Това се отнася за всички видове ремонтно-строителни дейности, било то асфалт, път, кърпежи, ремонт на сгради, подпорни стени. Да сте в течение, ако е необходимо ще се намесвате и в технологичния процес за некачествени строителни дейности. Разчитам на Вас и искам по-активна роля и позиция“, заяви Ресми Мурад.
Друга тема, която бе дискутирана на кметската среща бе изпълнението на социалната услуга „Обществена трапезария” по Оперативна програма за храни от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещи се лица. Кметът Ресми Мурад отбеляза, че това е най-мащабният проект на територията на общината. „Към настоящия момент 1 300 социално слаби и уязвими лица получават топъл обяд по социалната услуга“, уточни той.
Ръководителят на проекта Севджан Карабекирова даде информация за изпълнението му. Тя подчерта важността на ролята на отговорниците по пунктовете в населените места и взаимодействието с кметове на кметства.

Прочитания: 4537 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари