Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД ПОДПИСА ТРИ ДОГОВОРА ЗА РЕМОНТ НА УЛИЦИ, УЧИЛИЩА И СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ В ГРАД АРДИНО
08 Май 2019


Кметът на община Ардино Ресми Мурад подписа три договора с изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ Живко Живков за отпускане на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 година. Срокът за изпълнение на проектите, които ще се реализират в град Ардино е 36 месеца, а общата стойност на одобрените средства е 2 204 695 лева. Предвидените дейности са по подмярка „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малки по мащаби инфраструктура“. Това съобщиха от община Ардино.
Първият одобрен проект „Строителство, реконструкция и рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари, и съоръжения и принадлежности към тях в град Ардино“ е на стойност 1 172 571 лв. Основната му цел е подобряване на качеството на живот на територията на общината и постигане на социално-икономическо развитие, чрез осигуряване на достъпа на населението до работни места и публични услуги, посредством подновена улична инфраструктура. Предмет на проекта са улиците „Родопи“, „Иван Вазов“, „Шипка“, „Републиканска“, „София“, „Орлови скали“ и кв. „Горичево“.
Вторият одобрен проект е за реконструкция, ремонт, оборудване и обзавеждане на СУ „Васил Левски“. Общата стойност е 935 814 лв. Сред основните дейности са подмяна на настилката пред централния вход на сградата, преасфалтиране нa двора, подмяна на настилка от тротоарни плочи по пешеходните алеи, вътрешно освежаване на стаите, цялостна подмяна на ел.инсталацията.
Третият одобрен проект „ Реконструкция, оборудване и обзавеждане на спортна инфраструктура на територията на община Ардино“ е на стойност 96 хил. лв. Предмет на проекта са две от спортните площадки в град Ардино, разположени в парк „Нилюфер“, а именно комбинирано игрище за хандбал и волейбол и игрището за тенис на корт.

Прочитания: 4737 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари