Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
СВОИТЕ МАЛКИ АБИТУРИЕНТИ ИЗПРАТИ ДЕТСКА ГРАДИНА „СЛЪНЦЕ“ В АРДИНО
30 Май 2019

  [Още снимки]

Детска градина „Слънце“ в Ардино изпрати своите мини абитуриенти от Випуск 2019 с вълнуващо тържество под надслов „Довиждане детска градина! Здравей училище!“. Събитието се проведе в комплекс „Перла“ в присъствието на директора на детското заведение Димитрина Александрова, старши инспектора от отдел „Образование, култура и спорт“ към община Ардино Сюлбие Али, зам.-директора на СУ „Васил Левски“ Фиданка Кисьова и много родители. Специални гости на тържеството бяха и началните учители на бъдещите първолаци в СУ „Васил Левски“ Светлана Карамфилова и Валентина Коджаманова.
Под ръководството на учителките Лидия Узунова и Гюлзаде Хамзова децата от група „Смръфчета“ бяха подготвили грандиозен празничен спектакъл, наситен с много музика, песни и танци.
Директорът на ДГ „Слънце“ Димитрина Александрова поздрави бъдещите първокласници, като им пожела да бъдат здрави, щастливи, да покажат воля и упоритост в училищното обучение, за да се реализират успешно в живота.
От името на родителите Даниела Пашова поднесе поздравително писмо към директора на детското заведение. В него се изказва благодарност към ръководството за грижите, които полагат за подрастващите, за да има блясък в очите им всеки ден.
Под аплодисментите на родители, учители и гости, малките абитуриенти, получиха своите удостоверения за успешно завършена подготвителна група от директора на детското заведение.
От името на кмета на общината Ресми Мурад старши инспекторът към отдел „Образование, култура и спорт“ Сюлбие Али поднесе на децата подаръци.
В края на празничната програма, за да им върви по вода, бъдещите първолаци минаха под цветен венец, а директорът Димитрина Александрова плисна менче със здравец и вода с пожелание за здраве и късмет.

Прочитания: 4368 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари