Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
СИДЕЛЯ МУТЛУ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ТЕНИС НА МАСА ЗА МИНИКАДЕТИ
27 Август 2019


Талантливата състезателка на ардинския клуб „Юнак" Сиделя Мутлу се класира на престижното пето място на Европейското първенство по тенис на маса за миникадети с екипа на българския национален отбор. Надпреварата се проведе от 23 до 25 август във френския град Страсбург.
В груповата фаза възпитаничката на Бейхан Емин постигна две победи с по 3:1 гейма срещу връстниците си от Израел и Белгия и придоби право да се състезава в основната схема. В първата си среща сред най-добрите 32-ма Сиделя Мутлу се наложи над състезателката на Норвегия и се класира за осминафиналите. Тук тя успя да победи и представителката на Франция с 3:2 и постигна исторически успех като се класира за втора поредна година в първата осмица на Европа. В битката за медали Сиделя срещна бъдещата европейска вицешампионка Менде Рин от Япония. След много оспорван мач, нашата състезателка загуби с 0:3 и така нашата състезателка отиде да играе в спор от 5 до 8 място. Там тя извоюва две категорични победи срещу тенисистките на Румъния и Русия и се класира на престижното пето място.
Успехът на Сиделя Мутлу предизвика огромна радост както в родния й град Ардино, така й в цялата страна. Личният треньор на Сиделя – Бейхан Емин, сподели, че за втора поредна година Сиделя се разминава с медал. „Парадоксът е, че на това европейско първенство са допуснати азиатски отбори. Именно тази година пречката пред Сиделя бе състезателката на Япония Менде Рин. Поздравявам Сиделя за постигнатия й успех и пожелавам по същия начин да се труди и да преследва целите си“, заяви Бейхан Емин.

Прочитания: 1958 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Къде ще празнувате Нова година?

В къщи
На гости при приятели
В заведение
В чужбина
Няма да празнувам


Начална дата на анкетата:
2019-12-18


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари