Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
НА КМЕТСКА СРЕЩА В АРДИНО СЕ ОБСЪДИ ГОТОВНОСТТА ЗА РАБОТА ПРЕЗ ЗИМНИЯ СЕЗОН
05 Декември 2019

  [Още снимки]

Последната за годината работна среща с кметовете и кметските наместници на населени места се проведе в Ардино, която бе ръководена от кмета инж. Изет Шабан. На нея присъстваха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, секретарят инж. Кемал Алиев, началници на отдели в общинска администрация. Тук бе и гл.инспектор Калин Грудев, началник на Районна служба „ПБЗН“ в Ардино.
По време на срещата бе обсъден готовността за работа през зимния сезон на територията на общината. Кметът инж. Изет Шабан, който е и председател на Общинския щаб за управление на бедствия заяви, че общината има пълна готовност за зимния сезон. По време на заседанието селските управници докладваха за подготовката на местно ниво за зимния период.
Главен инспектор Калин Грудев, началник на местната пожарна служба запозна кметовете и кметските наместници на населени места с правилата за пожарна безопасност при използване на отоплителните уреди през зимния сезон с акцент на жилищата на възрастни и самотни, и за хора с увреждания.
Председателят на общинската организация на БЧК в Ардино Мехмед Алиев съобщи на кметовете за стартирането на програмата за храни и/или основно материално подпомагане, а по-конкретно предоставянето на индивидуални пакети от хранителни продукти на 1073 нуждаещи се лица от територията на общината. Той изказа предварителните си благодарности към селските управници за съдействието, което оказват при раздаването им.

Прочитания: 999 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Къде ще празнувате Нова година?

В къщи
На гости при приятели
В заведение
В чужбина
Няма да празнувам


Начална дата на анкетата:
2019-12-18


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари