Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПОБРАТИМЕНАТА ТУРСКА ОБЩИНА НИЛЮФЕР ПОЗДРАВИ НОВИЯТ КМЕТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН
23 Януари 2020

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан посрещна делегация от побратимената турска община Нилюфер, Бурса, начело с кмета Тургай Ердем. На нея участие взеха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.кметовете Наско Кичуков и Неджми Мюмюнходжов, зам.-кметът на Община Нилюфер Осман Айрадилли, председателят на Управителния съвет на „Нилбел“ Наджи Кале. Гостите от южната ни съседка са на специално посещение в кърджалийска област, за да поздравят новите кметове на Ардино, Джебел и Момчилград.
Кметът на Ардино инж. Изет Шабан изрази огромното си задоволство от посещението на колегата си Тургай Ердем. „За нас е чест да ви посрещнем и да бъдем заедно. Надяваме се и вярваме, че традиционно топлите братски връзки между двете общини ще се развият и ще се задълбочават още повече“, заяви инж. Изет Шабан.
От своя страна кметът на Община Нилюфер Тургай Ердем благодари за топлото посрещане и пожела на инж. Изет Шабан и неговия екип, здраве и много успехи във високоотговорна работа за просперитета на Ардино. „Не случайно първата ни спирка от нашето посещения в България е Ардино. Нашите приятелски и добросъседски взаимоотношения продължават повече от 20 години. И аз като Вас съм нов кмет и се надявам добрите ни връзки да продължат и в бъдеще“, заяви Тургай Ердем.
В края на срещата, в знак на доброто сътрудничество, кметът инж. Изет Шабан получи от гостуващата делегация уникална порцеланова чиния от Кютахия.
Община Нилюфер е първата побратимена община на Ардино. Взаимните контакти датират от 1996 година. Повече от 20 години, въпреки големите разстояния, приятелството между двете общини се задълбочава с всяка измината година.

Прочитания: 1997 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари