Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
KМЕТЪТ ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН НА СРЕЩА С МЕДИЦИТЕ В АРДИНСКАТА БОЛНИЦА
28 Януари 2020

  [Още снимки]

Със среща с колектива на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино приключиха традиционните обществени обсъждания на проектобюджета на общината за 2020 г. На нея участие взеха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, ресорният зам.-кмет Неджми Мюмюнходжов. Тук бе и управителят на лечебното заведение д-р Гюнер Осман.
„Общинското ръководство и Общинският съвет винаги са се отнасяли с разбиране и съпричастност към проблемите на местната болница. Необходимо е да си подадем ръка и да бъдем заедно и сплотени. Ние трябва да видим перспективите и заедно да вървим в посока за подобряване на качеството и ефективността на здравеопазването на територията на общината“, заяви пред медиците кметът инж. Изет Шабан. Той подчерта, че традиционно общината с решение на Общинския съвет, и тази година ще осигури финансова помощ за лечебното заведение, която няма да бъде по-малка от изминалата 2019 година.
От свое име и от името на целия колектив, управителят на болницата д-р Гюнер Осман, благодари на общинското ръководство за успешното сътрудничество и всеотдайност към проблемите на лечебното заведение и тяхното разрешаване. Той подчерта, че в най-близко време ще сключат тригодишен договор с Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) за оказване на болнична медицинска помощ по клинични пътеки.

Прочитания: 1898 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари