Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ПРОВЕДЕ СРЕЩА С АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ – ВИПУСК 2020
03 Юни 2020


Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан проведе среща с абитуриентите от СУ „Васил Левски“ – Випуск 2020. Поради пандемията от коронавирус срещата се проведе в заседателната зала на общината. На нея присъстваха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, класният ръководител на абитуриентите Алпер Сами.
Кметът инж. Изет Шабан поздрави зрелостниците с успешното завършване на средното образование и им пожела успешна реализация в живота.
„Завършването на средно образование е важен момент в живота на младите хора. Защото зрелостникът поема самостоятелно по нелекия път на живота, който е осеян, както с много радости и хубави мигове, така и с много трудности. Пожелавам Ви успешно завършения етап на средното образование да продължи във висшите учебни заведения на страната. Искрено се надявам, че след успешна реализация в живота, ще се завърнете и ще продължите да работите за развитието и просперитета на своя роден край. Имаме нужда от всякакви специалисти – лекари, архитекти, юристи и др. “, каза в приветствието си към абитуриентите кметът инж. Изет Шабан.
Всеки зрелостник получи награда и поздравителна картичка с послание, връчена лично от кмета на общината инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.
Развълнуваните абитуриенти споделиха, че никога няма да забравят от кое училище са тръгнали. Благодариха на кмета на общината инж. Изет Шабан и неговия екип за топлото посрещане и оказаното внимание и ги поканиха на абитуриентския им бал, който ще се проведе на 24 юни.

Прочитания: 816 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари