Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ОТКРИ ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНАТА СГРАДА НА КМЕТСТВОТО В ПАДИНА
07 Юни 2020

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям откриха официално изцяло обновената сграда на кметството в село Падина. Двамата бяха посрещнати с питка и мед за здраве и благополучие. На празничното събитие присъстваха още зам.-кметът на общината Наско Кичуков, кметът на Падина Кямил Кичуков, общинският съветник от района Шинка Аврамова, кметове и кметски наместници на съседни села и граждани.
„Да е хаирлия новата придобивка и да е отворена към всички искания и желания на местните жители. Нека това да е само началото на хубавите неща, които ще се случват в Падина в бъдеще“, заяви кметът на общината инж. Изет Шабан. Той отбеляза, че тази година ще се ремонтира и читалищната сграда в центъра на селото. „Имаме и готов проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа и изграждане на канализационна мрежа в Падина, чакаме финансиране. Ние реализираме всичко, говорейки и споделяйки с вас“, каза още инж. Изет Шабан.
След официалната част, кметът на Падина Кямил Кичуков плисна вода от украсено със здравец менче с пожелание за здраве и късмет. От името на местните жители и от свое име, той изказа най-сърдечните си благодарности към ръководството на общината за проявеното разбиране. „От десетилетия сградата имаше нужда от цялостен ремонт. Затова и общината задели средства, за да стане това факт, който в момента виждате“, заяви Кямил Кичуков. Той уточни, че кметството е с ново офис оборудване, осигурено от кмета на общината инж. Изет Шабан.
В края на празничното събитие Даная Сарова и Ивайла Минчева поздравиха присъстващите с популярната родопска песен „Росни ми, росни, росице!“.
Средствата за ремонта на кметската сграда, която изградена през 70-те години на миналия век са осигурени от Община Ардино. Подменена е покривната конструкция, дограмата. Положена е външна мазилка, направена е шпакловка и на двата етажа, извършено е вътрешно боядисване, сменена е ВиК и Електрическата инсталация. Има ново санитарно оборудване. В новото кметство на втория етаж ще се помещава и местната здравна служба.

Прочитания: 575 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари