Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОБЩИНА АРДИНО ОТМЕНЯ ВСИЧКИ МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ ДО КРАЯ НА 2020 Г.
12 Юни 2020

  [Още снимки]

Поради разрастващият се проблем с коронавуруса, Община Ардино, отменя всички масови мероприятия, които се планувани за провеждане на територията на общината до края на 2020 г., включително и Фестивалът на родопското мляко. Решението бе взето единодушно на традиционната работна месечна среща на кмета на общината инж. Изет Шабан с кметовете и кметските наместници на населени места. Тя се проведе в салона на читалище „Родопска искра“ при стриктно спазване на мерките за физическа дистанция, носене на предпазни маски. На нея присъстваха председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, Вр.Ид. секретар на общината инж. Мехмед Алиев.
„Разумно е да отменим традиционните масови мероприятия. Голяма част от тях се провеждат през летните месеци и ранната есен. Виждате, че за съжаление драстично се увеличава броят на заразените с COVID-19 в Кърджалийско. Не трябва да се отпускаме и да се успокояваме. Трябва търпение и отговорност от всеки. Трябва един друг да се пазим.
Искам да ви призова за още по-строга дисциплина. В момента е необходимо да се държим заедно, да бъдем изключително отговорни и разумни, да продължим да полагаме усилия да не допуснем разпространението на COVID-19“, заяви инж. Изет Шабан. Той подчерта, че остава 14-дневната карантина до 30 юни при влизане в страната на изселници от Турция и някои страни от Европейския съюз.
По време на кметската среща бе обсъдена и възможността за подаване на заявления за издаване на български лични документи на мобилен екип на ОД на МВР-Кърджали. Посочен бе добрият пример в Боровица. Кметът инж. Изет Шабан призова колегите си да създадат необходимата организация за улеснение на гражданите, за да се възползват от услугата. Тази година се очаква около 10 000 ардинчани да подменят личните си документи.
Прочитания: 455 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари