Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ АРДИНО ИЗПРАТИ СВОИТЕ ЗРЕЛОСТНИЦИ
23 Юни 2020

  [Още снимки]

На тържествена церемония, зрелостниците от Випуск 2020 на Средно училище „Васил Левски“ в Ардино се разделиха със своето училище, своите учители и получиха дипломите си за завършено средно образование. Събитието, уважиха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов.
Тази година, СУ „Васил Левски“ изпрати 16 абитуриенти от една паралелка с класен ръководител Алпер Сами.
Директорът на училището Аника Петрова пожела на всички зрелостници много успехи в живота. „Радвайте се на силата и красотата на младостта си! Вярвам, че ще намерите своето място в живота. Останете в България или ако учите в чужбина, върнете се в родината си – тя има нужда и ще има нужда от вас. Върнете се и в Ардино, защото и той ще има нужда от вас – от вашите знания, умения, креативност, свежи идеи!“, заяви Аника Петрова в своето обръщение. Тя, заедно с кмета на общината инж. Изет Шабан и председателя на местния съвет Сезгин Байрям връчиха дипломите на зрелостниците.
Отличници на Випуск 2020 са Ани Кичукова, Екрем Хасан, Митко Кисьов и Мелин Мехмедова. Те бяха наградени от ръководството на училището с грамоти и предметни награди.
Началникът на отдел „Образование, култура и спорт“ към община Ардино Бахар Реджебов поздрави всички зрелостници, техните учители и родители и връчи на директора поздравителен адрес от името на общинския кмет инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.
От името на зрелостниците послание към учителите отправи Мелиса Стойчева. Мил поздрав към тях поднесоха учениците от Клуба за народни хора и танци и Стела Моллова.
С едноминутно мълчание, випускниците почетоха паметта на своя съученик Даниел Сакалиев, който почина след неизлечима болест.
В края на церемонията зрелостниците запечатиха щастливото изживяване с много снимки , скандирания и обещания пак да се срещнат отново.

Прочитания: 394 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари