Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ГРАМОТА ОТ МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА ФИЛИП ХАДЖИЕВ ОТ СПЕШНА ПОМОЩ
03 Януари 2011

  [Още снимки]

В края на 2010 година медиите и интернет-сайтовете в област Кърджали разпространиха новината за професионалната и гражданска доблест на мед. фелдшер Филип Хаджиев от Спешна помощ – Ардино. На 17 Декември опитният здравен работник не се поколеба да тръгне пеш в дълбокия сняг по непроходим за транспортни средства път в района на с. Гърбище, за да се притече на помощ на възрастна болна жена от мах. Буйново.
Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/– Кърджали д-р Атанас Митков информира за случая министъра на здравеопазването.
Министър Стефан Константинов изпрати на Филип Хаджиев специална Грамота за проявения от него професионализъм, отговорност и всеотдайност при изпълнението на служебните задължения.
На 28 Декември 2010 година д-р Атанас Митков посети Спешна медицинска помощ Филиал-Ардино, за да връчи на мед. фелдшер Филип Хаджиев грамотата, подписана лично от министъра на здравеопазването. След връчването на грамотата в присъствието на екипа на местния филиал директорът на ЦСМПІ – Кърджали благодари на Филип Хаджиев за достойната му проява при изпълнението на професионалните задължения при екстремални условия.
След връщането си от това `повикване` от Гърбище и оказаната медицинска помощ на възрастната жена, която не е имала никакъв друг шанс, Филип Хаджиев се задоволява с най-обикновеното човешко обобщение: `Много вървях, но съм доволен, че успях да помогна на жената!`.
Мед. фелдшер Филип Хаджиев има 12 години стаж като здравен работник, а в Спешна помощ – Ардино работи от две години.Фотограф: Наско Чаръкчиев

Прочитания: 990 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари