Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ТЕНИСИСТИТЕ ОТ „ЮНАК 2005” - АРДИНО ОТЧЕТОХА ДЕЙНОСТТА СИ
17 Януари 2011

  [Още снимки]

Председателят на Управителния съвет инж. Азис Мурад направи кратък отчет за изпълнението на клубния бюджет за 2010 гСпортен клуб по тенис на маса „Юнак 2005” в Ардино свика годишното си общо събрание, което се състоя в петък в залата на Общинския съвет. Председателят на Управителния съвет инж. Азис Мурад направи кратък отчет за изпълнението на клубния бюджет за изминалите 12 месеца. При представянето на отчета бе отбелязано, че през спортно-състезателната 2010 г. тенисистите от Ардино редовно са участвали на общински, областни и национални състезания. През изминалата година състезателите от „Юнак 2005” са имали 14 участия на Републикански турнири в различни градове на страната, като Търговище, Варна, Панагюрище, Хасково, Костенец. От отчета стана ясно, че в отбора тренират 35 картотекирани тенисисти в БФТМ, разпределени в четири възрастови групи: момчета до - 12 години, кадети до - 15, юноши до - 18 и мъже. Старши треньор е Бахри Юмер.
През изминалата година на областно равнище сме първи или втори в различните възрастови групи (обикновено в конкуренция с тима на „Родопи” от Момчилград). В Националната спартакиада на малките селища се класирахме на второ място, а на Републиканското отборно първенство при юношите заехме осма позиция. При мъжете играем във „В” група, но целта ни е да се класираме за „Б”. В момента имаме прекрасна обновена спортна зала, за която могат да ни завидят много клубове в страната. Какво по-хубаво от това да видиш млад човек да спортува, а тенисистите ни са прекрасен пример за това., заяви инж. Азис Мурад. Той благодари на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад за финансовата подкрепа, както и на всички спонсори, които отделят средства за развитието на пинк-понга в Ардино. Управителният съвет на клуба даде висока оценка и за работата на треньора Бахри Юмер. Утвърден бе и проекто – бюджетът на клуба за настоящата 2011 г, който е с 15% по-висок от изминалата година.
На отчета присъстваха зам.-кметовете Неджми Ходжов и Изет Шабан, началникът на отдел „Образование, култура, спорт и социални дейности” към Общинска администрация - Ардино Бахар Реджебов, президентът и наставникът на ФК „Юнак” Джейлян Муталибов и Ферди Велиев, волейболният треньор Месут Хайрулов, бившият футболен треньор Зеки Аптикадир – Зико и м.с. по тенис на маса Йорданка Колева.
Неджми Ходжов отбеляза, че общинското ръководство в лицето на кмета Ресми Мурад винаги е имало положително отношение към развитието на спорта в общината. През последните години са вложени много инвестици за подобряване на материалната и спортна база на спортните клубове в Ардино, Бял извор, Горно Прахово, каза Ходжов. Той заяви, че трябва да се помисли и за Наредба за финансово подпомагане на спортните клубове на територията на общината.

Гюнер ШЮКРИ

Прочитания: 857 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари