Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
АРДИНЦИ ОТБЕЛЯЗАХА 3 МАРТ
03 Март 2011

  [Още снимки]

На тържеството в Ардино, посветено на Трети март, присъстваха кметът на общината Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Айдън Серкан, зам.-кметовете на общината, част от общинските съветници, много граждани и ученици. `От 3 март започва възстановяването на българската държавност. Започва възходът на нова България в икономическо, културно, просветно отношение. Затова значението на тази дата в българската история е огромно. 3 март 1878 година е въплъщение на едно начало. Днес, всички ние - християни и мюсюлмани, с различна етническа принадлежност, имаме основание да се радваме, че общата ни държава записа още една година в богатата си история` - подчерта в словото си зам.-кметът Наско Кичуков. Празничното тържество продължи с кратък рецитал на ученици от начално училище „Христо Ботев”. Останалите подготвени за случая самодейци и групи не можаха да се изявят поради неблагоприятното зимно време.
В знак на признателност пред историческите знайни и незнайни герои на България венци и цветя бяха поднесени от името на общинска администрация, общински съвет, местни институции и политически партии.
По време на тържеството общественичката Йорданка Аянова сподели: `Трети март е свещена дата, която напомня героизма на българския и руския народ. Трогната съм от поведението на младите хора, че се гордеят с общата ни родина и историята на българския народ.`

Прочитания: 1141 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари