Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
УЧЕНИЦИ ОТ АРДИНО ПОЛУЧИХА СЕРТИФИКАТИ НА КЕЙМБРИДЖ
22 Март 2011


Деветокласниците от Професионална гимназия „Хр. Смирненски” в Ардино Антон Чолаков и Севил Кьосева получиха международни сертификати от Университета в Кеймбридж за успешно покрито ниво B1 за владеене на английски език според изискванията на Европейската езикова рамка.
Антон и Севил са първите възпитаници на гимназията и първите средношколци в Ардино, явили се на добиващия все по-голяма популярност у нас езиков тест. Изпитите по английски език на Кеймбридж са световно признат критерий №1 за владеене на езика и интересът към тях от милиони хора по света е огромен.
Заслуга за безспорния успех на Антон и Севил има учителката по английски език от Ардинската професионална гимназия Шеннур Ханджиева. „След едногодишен усърден труд, днес и двамата напълно заслужено държат в ръцете си популярния сертификат на Университета в Кеймбридж. Гордеем се с високото постижение на Антон и Севил и им пожелаваме да бъдат все така целеустремени и да покорят и следващите, по-високи нива на Cambridge ESOL”, каза Шеннур Ханджиева.
Директорът на Професионална гимназия „Хр. Смирненски” Мехмед Гюлестанов сподели, че Антон и Севил са от учениците, които знаят своите цели и полагат допълнителни усилия, за задълбочаване на своите знания. Езиковите им умения са предимство, което ще им послужи през целия живот както в професионален, така и в личностен план. „Те са гордостта на гимназията и са доказателство, че българското училище може да подготвя добри ученици”, добави директорът на гимназията.


Гюнер ШЮКРИ

Прочитания: 1015 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари